• 26310 51260
  • 6976 643610
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

25/04/2013

 Η "Διέξοδος" συμμετέχει στις εκδηλώσεις που σχεδίασαν οι  "Ερωδιοί"  με το γενικότερο τίτλο  "ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΗ" φιλοξενώντας στους χώρους  του Μουσείου  επιστημονική ημερίδα με θέμα "ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΠΙΟ  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ".

Συμμετέχουν: 

Κωνσταντίνος Ρόκος (Πρόεδρος ΤΕΕ Αιτ/νίας) με θέμα : " Η τεχνική επιμέλεια για έναν τόπο έμφορτο ιστορίας και πολιτισμού".

- Δρ. Ευάγγελος Δημητρίου (Διεύθυνση Αλιείας) με θέμα : " Η λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου μπορεί να μην είναι ροκ (βραχώδης) είναι ΠΟΠ (προϊόν ονομασίας προέλευσης). Το πρόβλημα του χθές η ευκαιρία του αύριο".

- Σισία Ρούση (Γεωλόγος - Κέντρο Πληροφόρησης) με θέμα : " Σχεδιάζοντας το αύριο του Μεσολογγίου μέσα από το χθές του υγροτόπου".

- Αριάδνη Βοζάνη (Επ. Καθηγήτρια  Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ) με θέμα :  " Στρατηγικές κατοίκησης σε υδάτινα όρια "

- Πέτρος Μπαμπασίκας (Λέκτορας στο τμήμα  Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου  Πατρών) με θέμα : "Μετά την πόλη. Τοπία και νέες αστικές οικολογίες στο Μεσολόγγι".

- Κωνσταντίνος Κουτσικόπουλος (Καθηγητής Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών) με θέμα : " Όταν οι πόλεις αγκαλιάζουν την αλιευτική δραστηριότητα. Τοπία και κοινωνικές προεκτάσεις".

Ώρα 7 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο.


Τηλ:  26310 51260  MOB: 6976 643610  email: info@diexodos.com.gr

© 2020 Κέντρο Λόγου και Τέχνης ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Ιστορικό Μουσείο.

Designed by Oweb Digital Experience