• 26310 51260
  • 6976 643610
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΕΠΟΝΗ

18/10/2008

"

 Τον  σεβαστό λόγιο, πολιτικό και συγγραφέα, τον ευπατρίδη  Αναστάση Πεπονή  που κατέγεται από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου και που το όνομά του είναι στενότατα συνδεδεμένο με αυτή από τα χρόνια της επανάστασης ακόμη που οι πρόγονοί του ήταν συνεργάτες του Ιάκωβου Μάγερ στην έκδοση της εφημερίδας ""Ελληνικά Χρονικά"" μέχρι τις μέρες μας, με την συνεχή και ποικιλόμορφη προσφορά του , το Κέντρο  μας διοργάνωσε στις 18 Οκτωβρίου  ειδική τιμητική εκδήλωση.

Για τον Αναστάση Πεπονή - εκλεκτό τέκνο της Ιερής Πόλης και φίλο της ""Διεξόδου"" που τίμησε τον δημόσιο βίο με το εξαίρετο ήθος του, τον υπέροχο πολιτικό του λόγο, την εντιμότητα των πράξεών του αλλά και την μεγάλη του προσφορά στην πατρίδα και τον πολιτισμό της μίλησαν ο υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην υπουργοί Αλέκος Παπαδόπουλος και Χρίστος Βερελής, η συγγραφέας Ακακία Κορδόση και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής ενώ την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε  η σύμβουλος δημοσίων σχέσεων της ""Διεξόδου"" Βάσω Γκοβάτσου.

Χορηγός: SUPER MARKET  ""ΥΙΩΝ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΡΚΑ""

 

"


Τηλ:  26310 51260  MOB: 6976 643610  email: info@diexodos.com.gr

© 2020 Κέντρο Λόγου και Τέχνης ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Ιστορικό Μουσείο.

Designed by Oweb Digital Experience